joi, 24 aprilie 2008

Relatii

M am gandit in ultimul timp la aceast termen, "relatie" care suna atat de banal.
Mai e de actualitate relatia, cand poti avea ce vrei in materie de oameni si sex la un click distanta..? Sau sexul cu o persoana mai mult de 3 ori se numeste tot relatie? Greu de spus...
In primul rand ma enerveaza expresia relatie de lunga durata, ce inseamna "lunga" :-)) si cine decide cand e prea lunga, sau ca nu e destul de lunga....durata. Cati dintre noi isi doresc o relatie si mai ales cu ce scopuri :). stiu ca e meschin sa gandesti asa dar pana la urma ca asta e adevarul, fiecare are cate un motiv pentru a cauta o relatie.
Majoritatea (cam idealistic) isi cauta un partener pentru a nu mai fi singuri, a mima fericirea, etc...altii vor la export si se "ambaleaza" cat mai frumos, mai ales cu pretexte de 2 bani gen "lookin' for true love" . Un alt procent cauta monetari la noi in tara, ca nu cunosc limbi straine :)).
Probabil, cei mai putini cauta relatie pentru a se maturiza, evoula, creste...
Tu, ce cauti...?

3 comentarii:

Iulian B. spunea...

As spune ca ai toate sansele sa fii un blogger bun :)) keep it up (ia uite...stiu engleza si nu fug din tzara...)

worddevotee spunea...

da,poate ca ai dreptate, atat de mult folosim cuvantul asta incat a devenit fad, fara gust precum un pacat repetat.oboseala expandata a intelesurilor aproape ca nu mai impresioneaza pe nimeni.

dorio spunea...

stil mediatic, stofa de jurnalist. esti lejer. imi persista senzatia de bine kiar si acum dupa ce te-am citit si iti las un msj. ai perfecta dreptate in toate postarile. totusi e loc pt fiecare, inclusiv pentru.... oricare dintre noi incearca stari si perioade. inclusiv eu, dar trec mai toate. ramane altceva insa, ceea ce conteaza. cat despre relatii, fie ele fade, insipide, inodore, frumoase sau neinteresante, pot fi oricum altfel. d'aia vorbeste lumea/
sa ramai light